Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí játra na zelenině

Zpět
  • Autor: Orlicka
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

krůtí játra,mrkev,celer, rajče,paprika,cibule,koření - pepř,soj.omáčka,olej,brambory

Ingredience

Dochucovadla:

sojová omáčka nebo různé koření dle chuti , pepř,sůl/nemusí být/

Energetická hodnota celkem: 1879 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 4, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na zhruba 1 lžíci oleje osmahneme zeleninu nakjrájenou na kolečka,kostičky,proužky.Trochu orestujeme a přidáme malinko opepřená játra a společně se zeleninou ještě dusíme tak, aby byla zelenina na skus a játra propečená .Podléváme vodou .Šťávu vydusíme ,malinko pokapeme sojovou omáčkou. Ani nemusíme solit. Servírujeme s vařenými bramborami a oblohou z čerstvé zeleniny.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 05. 2013 17:09
Obecně vnitřnosti moc nemusím, ale tenhle recept vypadá stravitelně.

Naši partneři